12.7 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоЕвропаКрунослав Симон: Усещането е невероятно

Крунослав Симон: Усещането е невероятно

Играхме страхотно през последните три години, бе мнението на хърватина

Усещането е невероятно. Анадолу Ефес е страхотен отбор. Играхме страхотно през последните три години, така че мисля, че тази радост е заслужена. Разбира се, това беше тежък двубой. Играхме срещу топ отбор, но мисля, че ако погледнете цялостната картина през последните три години, заслужихме да спечелим. Борихме се от първия момент„, коментира един от основните играчи на турския гранд Крунослав Симон, който завоюва първото си отличие в европейски клубен турнир.

Играхме твърдо, но имаме и двама невероятни играчи. Василие Мицич и Шейн Ларкин са трудни за опазване, особено в такива мачове. Те играят на максимума си, така че със сигурност представянето на нашия отбор и тяхното ни тласнаха към победата. Ние падахме с 10, но продължихме да се борим. Преди три дни бяхме напред с 10 и почти загубихме мача. Целият отбор бяхме наясно, че това не е голяма разлика и че можем да победим. Излязохме, играхме атака по атака и в крайна сметка спечелихме„, каза още 35-годишният хърватин, който вдигна трофея в Евролигата.

Анадолу Ефес е новият властелин на баскетболна Европа (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани