1.2 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоНБАКрис Пол влезе в историята на НБА (видео)

Крис Пол влезе в историята на НБА (видео)

Конфликт между Антъни Дейвис и Дуайт Хауърд разпали страстите на пейката на Лейкърс

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Крис Пол постави името си със златни букви в историята на НБА, ставайки първият играч, преминал границата от 20 000 точки и 10 000 асистенции в кариерата си. Гардът стори това при успеха на Финикс над Лейкърс със 115:105 като гости.

НАЙ-ДОБРИ: 36-годишният Крис Пол поведе реализаторската листа на Финикс с 23 точки и 14 асистенции, като бе безгрешен от линията за изпълнение на наказателни удари – 10/10.

От неговите колеги Девин Букър се разписа с 22 и 5 борби. Микал Бриджис се отчете с 21 точки и 5 борби.

Леброн Джеймс бе най-добър за Лейкърс с 25 точки и 5 асистенции. Антъни Дейвис реализира 22 плюс 14 борби. Кармело Антъни и Ръсел Уестбрук останаха съответно с по 16 и 15 точки, като последният грабна и 11 борби в добавка към 9 асистенции.

КЛЮЧЪТ: Сънс изнесоха силни втора и трета четвърт, след които достигнаха до аванс от 27 точки за 94:67. През последния период Лейкърс се вдигнаха щурм и заличиха 17 точки от изоставането си, но за повече нямаха сили.

И ОЩЕ: Напрежението на пейката на Лейкърс се усети още през първото полувреме. По време на прекъсване Антъни Дейвис и Дуайт Хауърд се сдърпаха, но бързата намеса на останалите играчи охлади страстите. След срещата и двамата обясниха, че са изгладили различията и това е моментно разногласие.

КАКВО ПРЕДСТОИ: След по-малко от 24 часа Финикс ще играе срещу Портланд, а в неделя Лейкърс ще бъдат домакини на Мемфис.

СТАТИСТИКА ОТ ЛЕЙКЪРС – ФИНИКС

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани