10.2 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоБългарияКрис Минков и Балкан се разделят

Крис Минков и Балкан се разделят

Крилото с трогателно послание към феновете в социалните мрежи

Крис Минков няма да продължи с Балкан. Крилото публикува послание до феновете в Ботевград, използвайки социалните мрежи.

Ето и какво гласи то: 

Изминалите четири години бяха невероятни, не само заради двете шампионски титли и първото място в прекратения заради ковид сезон, но и заради многото приятелства създадени на и извън терена в Ботевград! Искам да благодаря на ръководството, на треньорите, с които работих и най-вече на уникалните фенове, които бяха и основна причина за всички успехи на отбора! Продължавайте да подкрепяте любимия си отбор по същия начин, защото това е смисълът на спорта.“

В последната година Крис Минков достига до златото в НБЛ с Балкан. Това се случи, след като „зелените“ се справиха с Рилски спортист с 3-1 победи във финалите. Освен това, с ботевградчани той участва и във Финалната четворка в Delasport Балканска лига.

През 2021/2022 Крис Минков реализира средно по 6.4 точки, 2.6 борби и 1.6 асистенции в общо 38 мача по родните терени с екипа на Балкан, както и средни показатели от 7 точки, 2.1 борби и 1.6 асистенции в 15 срещи в регионалната надпревара.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани