18.8 C
София
сряда, април 24, 2024
НачалоНБАКрис Мидълтън изнесе лекция на Атланта (видео)

Крис Мидълтън изнесе лекция на Атланта (видео)

Милуоки поведе с 2-1 във финалите на Изток

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Милуоки направи обрат в серията от финалите в Източната конференция на НБА. Бъкс се наложиха над Атланта със 113:102 като гости, за да поведат с 2-1 победи в третия етап от плейофите в лигата.

НАЙ-ДОБРИ: Крис Мидълтън изравни личния си рекорд в елиминациите на НБА след 38 точки, като 20 от тях, отбелязани през последната част. На сметката си крилото остави още 11 борби и 7 асистенции.

От неговите колеги Янис Адетокунбо завърши с 33 точки и 11 борби. Боби Портис се включи от пейката с 15.

Трей Йънг бе най-добър за Атланта с 35 точки, но през третия период контузи десния си глезен, след като стъпи на крака на един от съдиите. Данило Галинари приключи с 18. Джон Колинс остана с 13 точки и 8 борби.

КЛЮЧОВИЯТ МОМЕНТ: Бъкс изоставаха през по-голямата част от срещата, но се вдигнаха на щурм през последната четвърт. Крис Мидълтън даде тон за серия от 12-0, като 10 от тях отидоха на сметката му, а с това изведе тима си напред със 103:98 и оттам връщане за съперника нямаше.

КАКВО ПРЕДСТОИ: Следващият мач в серията между Милуоки и Атланта ще бъде на 30 юни. 

СТАТИСТИКА ОТ АТЛАНТА – МИЛУОКИ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани