10.8 C
София
сряда, април 24, 2024
НачалоЕвропаКрисчън Джоунс в Идеалния отбор на сезона в Балканската лига

Крисчън Джоунс в Идеалния отбор на сезона в Балканската лига

Баскетболистът на Балкан сред най-добрите в турнира след само 6 мача

Баскетболистът на Балкан Крисчън Джоунс заслужи висока оценка за представянето си в Delasport Балканска лига. Американецът намери място в Идеалния отбор на сезона в надпреварата.

Той изигра само 6 мача в турнира, но приносът му за класирането на отбора му за Финалната четворка е неоспорим. Крисчън Джоунс се присъедини към Балкан в края на февруари, но не му трябваше много време, за да се превърне в основна фигура в състава му. Крилото стана MVP на втория етап в надпреварата, достигайки до три дабъл-дабъла в четири мача в тази фаза. На 1/4-финалите срещу Сигал Крисчън Джоунс оформи още един, за да се утвърди като един от най-добрите през сезона„, написаха от официалния сайт на Delasport Балканска лига за играча на Балкан.

През 2021/2022 американецът записва средно по 16.2 точки, 10.2 борби и 2.3 асистенции в общо 6 двубоя на „зелените“ в турнира.

Балкан вече е на израелска земя, където проведе тренировка в зала „Айн Сара“ в Нахария. Утре (29 април) от 16.30 ч. селекцията на Небойша Видич ще се изправи срещу Макаби Хайфа във втория полуфинал от турнира.

Всички мачове можете да наблюдавате в ефира на Ring TV.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани