18.8 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоНБАКраля се развихри срещу Денвър (видео)

Краля се развихри срещу Денвър (видео)

Трипъл-дабъл №96 в кариерата на Леброн Джеймс

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Леброн Джеймс се изкачи до третото място във вечната ранглиста по успешни опити за стрелба от игра, като регистрира и своя трипъл-дабъл №96 в НБА. Краля и съотборниците му спечелиха дуела с Денвър със 114:93 у дома, като регистрираха 11-та победа в последните си 14 мача в лигата.

НАЙ-ДОБРИ: 36-годишният Джеймс, който въобще не одобрява идеята за провеждане на Мач на звездите в условията на световна пандемия, се разписа с 27 точки, 10 борби и 10 асистенции, за да фиксира своя втори трипъл-дабъл с екипа на Лейкърс през този сезон.

От неговите съотборници Тейлън Хортън-Тъкър добави 17 точки, а по 13 вкараха Антъни Дейвис и Монтрезъл Херъл, като първият овладя и 9 борби.

Джамал Мъри бе най-резултатен за Денвър с 20 точки и 5 асистенции. Никола Йокич остана с 13, 10 борби и 6 асистенции.

СТАТИСТИКАТА НЕ ЛЪЖЕ: Шампионите си осигуриха контрола над двубоя със серия 17-0, която стартира през третата и продължи през последната четвърт. За нея се погрижиха Леброн Джеймс и Тейлън Хортън-Тъкър, който нямаше спиране и отбеляза четири пъти от близко разстояние, допълнени от две откраднати топки и чадър.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 6 февруари Денвър ще играе със Сакраменто, а Лейкърс ще приемат Детройт.

СТАТИСТИКА ОТ ЛЕЙКЪРС – ДЕНВЪР

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани