3 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоНБАКраля за Коби и Шак: За нас е чест да споменават имената...

Краля за Коби и Шак: За нас е чест да споменават имената ни до тези великани

Това е огромна привилегия, сподели Леброн Джеймс

Лос Анджелис Лейкърс поведоха с 2-0 в битката за титлата в НБА, след като се справиха с Маями със 124:114. Леброн Джеймс и Антъни Дейвис станаха първите играчи на “езерняците”, отбелязали поне по 32 точки в мач от финалите в лигата след Коби Брайънт и Шакил О`Нийл през 2002 г.

Това е огромна привилегия. За нас е чест да споменават имената ни до тези великани”, заяви Леброн Джеймс след втория двубой срещу “горещите”, в който се разписа с 33 точки, 9 борби и 9 асистенции.

В добавка, Лейкърс нямат загуба в плейофите досега, в случаите, в които носят екипите си в памет на легендата Коби Брайънт. Черната мамба си отиде от този свят през януари след катастрофа с хеликоптер в Калифорния, при която загина и 13-годишната му дъщеря Джиана.

За това става въпрос. Мислим за семейство Брайънт. Надяваме се да ги накараме да се гордеят”, допълни Краля, който се изкачи до четвъртото място във вечната ранглиста по борби във финали в НБА и вече има общо 508 овладени под двата ринга топки, като изпревари легендата Карим Абдул-Джабар. Освен това, трикратният шампион в НБА се нареди на шесто място по изиграни мачове в последния етап на елиминациите за всички времена.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани