13.8 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоЛайфстайлКраля влиза в Клуба на милиардерите в спорта още тази година

Краля влиза в Клуба на милиардерите в спорта още тази година

Тази година Леброн Джеймс ще получи най-високото възнаграждение в американските отборни спортове

Лидерът на Лос Анджелис Лейкърс в НБА Леброн Джеймс ще достигне приходи от $1 млрд. от кариерата си още тази година. Това съобщава авторитетното списание “Форбс”.

Според информацията, Краля е най-добре платеният играч в НБА за седма поредна година, ако се вземат под внимание и приходите извън терена. През 2021 г. 4-кратният шампион в лигата ще прибере общо $95.4 млн., като $64 млн. от тях ще бъдат от реклами и други договори. Това е рекорд за играч от НБА и най-високото възнаграждение в американските отборни спортове.

Това означава, че Леброн Джеймс ще се присъедини към спортисти като Тайгър Уудс, Флойд Мейуедър, Кристиано Роналдо и Лионел Меси в Клуба на милиардерите.

Междувременно стана ясно, че Леброн Джеймс продължава да води в гласовете за Мача на звездите сред играчите от Западната конференция. На Изток пък феновете залагат най-много на Кевин Дюрант.

Гласуването ще продължи до 16 февруари, а вие можете да подкрепите любимите си играчи тук

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани