8.9 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоНБАКраля: Аз или Джордан? Аз нося №23 заради него

Краля: Аз или Джордан? Аз нося №23 заради него

Всички знаят колко го обичам, допълва Леброн Джеймс

Леброн Джеймс донесе на Лейкърс първа титла в НБА от десетилетие. По този начин 203-сантиметровото крило триумфира в лигата за четвърти път в кариерата си, като добави и четвърта награда за MVP на финалите.

Това даде нов повод на анализаторите да заговорят за сравненията между Краля и феномена Майкъл Джордан. Въздушния има на сметката си 6 пръстена от най-силното първенство в света с екипа на Чикаго, както и 6 приза за Най-полезен във финалите в периода от 1991 до 1998 г.

Всички знаят колко обичам Джордан. Нося №23 заради него и не мисля, че има повече какво да се каже. Не участвам в дебата по тази тема. Начинът, по който играя, начинът, по който водя отбора, начинът, по който предизвиквам себе си и останалите, за мен е правилният. Горд съм. След като приключи кариерата ми, ще ме помнят като човек, който е имал правилният подход към този спорт, казва Леброн Джеймс.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани