14.4 C
София
вторник, април 16, 2024
НачалоЕвропаКостас Папаниколау: Везенков може много и затова е един от най-добрите в...

Костас Папаниколау: Везенков може много и затова е един от най-добрите в Европа

Още похвали за българина

Съотборникът на Александър Везенков в Олимпиакос Костас Папаниколау не спести добрите си думи за българина след победата на своя тим над АЛБА Берлин с 86:76 в мач от 10 кръг в Евролигата. Двамата делят една съблекалня в Пирея от 2018 г. насам.

В съвременния баскетбол трябва да правиш много неща добре. Везенков може много и затова е един от най-добрите в Европа. Всичко, което един играч носи на паркета със себе си, е важно“, смята капитанът на гръцкия гранд Костас Папаниколау.

Везенков пак блесна, Олимпиакос се пребори с АЛБА Берлин (видео)

Срещу АЛБА Берлин Александър Везенков бе най-добър за Олимпиакос и се отчете с 24 точки, допълнени от 6 борби, 2 асистенции и 4 откраднати топки за 34 минути на паркета като титуляр. Костас Папаниколау го последва с 19, 9 борби и 3 асистенции за 30 минути в игра.

„Червено-белите“ имат в актива си 7 успеха и 3 поражения, което ги поставя на второ място в класирането на най-силната клубна надпревара на Стария континент.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани