11.7 C
София
четвъртък, април 18, 2024
НачалоБългари в чужбинаКостадинов отново на ниво, Маринов се завърна за Палмер Палма в Испания

Костадинов отново на ниво, Маринов се завърна за Палмер Палма в Испания

Пета победа за отбора на двамата българи в лига LEB Oro

Константин Костадинов, Павел Маринов и Палмер Палма биха за пети път в Испания през този сезон. Отборът на двамата българи надигра Гипускоа с 85:67 у дома в мач от 23 кръг в лига LEB Oro.

Константин Костадинов продължава с доброто си представяне за Палмер Палма. Националът отбеляза 17 точки, като бе 8/9 при стрелбата си средно разстояние и 1/1 от линията за изпълнение на наказателни удари. Освен това, крилото допълни сметката си с 2 борби, 1 асистенция, 1 открадната топка и чадър за 22 минути.

Павел Маринов се завърна в игра за Палмер Палма след контузия. Бившият играч на румънския Атлетик Констанца се отчете с 6 точки, 4 борби и 1 открадната топка за 13 минути. При стрелбата си крилото бе 1/2 зад дъгата и 3/3 от линията за изпълнение на наказателни удари.

Най-резултатен за Палмер Палма бе Уесли Ван Бек с 20 точки, 6 борби и 6 асистенции.

Марио Делаш и Айтор Аранбари вкараха по 14 точки за Гипускоа, като първият грабна и 8 борби.

Палмер Палма има в актива си и 17 загуби, като остава на 17-то място в класирането. На 16 март двамата баскетболисти и тимът им ще излязат срещу Ираурги. 

СТАТИСТИКА ОТ ПАЛМЕР ПАЛМА – ГИПУСКОА

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани