17.1 C
София
сряда, април 17, 2024
НачалоЕвропаКонфликтът между Итудис и Джеймс изглежда без решение

Конфликтът между Итудис и Джеймс изглежда без решение

Това е мнението на президента на руския клуб Андрей Ватутин

Президентът на ЦСКА Москва Андрей Ватутин призна, че не вижда изход от създалия се конфликт между треньора Димитрис Итудис и гарда Майк Джеймс. Преди ден американецът бе изваден от отбора за неопределено време, а решението е на наставника на руския гранд.

Първият сезон на Майк в ЦСКА Москва не ни донесе никакви затруднения и затова бе подписан тригодишен договор. Този сезон клубът направи всичко възможно, за да направи сътрудничеството успешно и това да донесе резултати. Възникналите проблеми не са решени и по тази причина не успяхме да постигнем стабилност в тима. Итудис е опитен и знаещ треньор, който има своя собствена философия за това как да се изгради отбора. Той е отговорен за резултатите. Според треньорският щаб, решението за отстраняване на Майк е изцяло в интерес на тима, заяви Андрей Ватутин.

В същото време не бива да демонизираме Майк, той е страхотен баскетболист, който неведнъж е печелил мачове и е изумявал публиката със зрелищни отигравания. Но стана така, че ситуацията се превърна в един неразрешим конфликт. За съжаление не е възможно да го уредим, което е много тъжно, но е по-добре да го признаем и да не живеем с надеждата за чудо“, казва още шефът на ЦСКА Москва.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани