19.8 C
София
четвъртък, март 28, 2024
НачалоБългарияКолумбийско попълнение за Черноморец (видео)

Колумбийско попълнение за Черноморец (видео)

Тони Троха е постигнал договорка с бургазлии

Черноморец продължава усилена работа по селекцията си за новия сезон. Бургазлии се похвалиха с привличането на втори чужденец в лицето на Тони Троха. Това бе обявено от клуба чрез официалната му страница във Фейсбук.

Роден е на 21 юни 1994 г. в Картахена, Колумбия. Висок е 208 см. Играе на позиции 4 и 5. Завършва гимназия в Богота, а след това продължава развитието и кариерата си в университет в Тексас. На колажанско ниво в последната си година записва средно по 6.7 точки, 4.3 борби и 1.1 асистенции в общо 35 мача през 2017/2018.

През последния сезон 27-годишният баскетболист носи екипа на Бока Хуниорс, с който оставя срещу името си средни показатели от 7 точки, 5 борби и 0.9 асистенции в общо 35 срещи.

Тони Троха е национал на Колумбия, като с представителния тим на страната си участва в квалификациите за ФИБА АмериКъп и помога да си проправи път до турнира.

Вижте го сами:

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани