12.7 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоНБАКлипърс си отмъстиха на Далас (видео)

Клипърс си отмъстиха на Далас (видео)

26-та победа за "ножиците" в НБА

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Лос Анджелис Клипърс си върнаха на Далас за тежкото поражение с 51 точки разлика през декември 2020 г. „Ножиците“ се справиха със съперника със 109:99 като гости, за да поставят в актива си 26-ти успех в лигата през сезона.

НАЙ-ДОБРИ: Кауай Ленърд завърши с 22 точки, 8 борби и 7 асистенции за Клипърс. Ивица Зубац и Пол Джордж добавиха по 15, като първият грабна и 11 борби. Лу Уилямс и Маркъс Морис вкараха по 14 точки.

Лука Дончич фиксира своя девети трипъл-дабъл за Далас през 2020/2021 – 25 точки, 10 борби и 16 асистенции. Кристапс Порзингис остана с 22 и 7 борби.

СТАТИСТИКАТА НЕ ЛЪЖЕ: Клипърс изградиха аванса си в началото на двете полувремена с по-добра защита от тази, която показаха в двубоя срещу Ню Орлиънс преди ден. В онзи мач Пеликанс демонстрираха най-високия процент на успеваемост в стрелбата от игра през този сезон – 65.4%.

СТАТИСТИКА ОТ ДАЛАС – КЛИПЪРС

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани