9.7 C
София
вторник, април 23, 2024
НачалоНБАКлипърс намалиха до 1-2 в серията с Юта

Клипърс намалиха до 1-2 в серията с Юта

Донован Мичъл не завърши мача, заради травма в десния глезен

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Лос Анджелис Клипърс намалиха изоставането си в полуфиналите на Западната конференция в НБА, записвайки първа победа. Пред своята публика „ножиците“ се справиха с Юта със 132:106 за 1-2 в серията от втория етап в плейофите на лигата.

НАЙ-ДОБРИ: Кауай Ленърд и Пол Джордж за втори път в елиминациите вкараха по 30 точки в eдин мач. Ленърд се разписа с 34 точки, 12 борби и 5 асистенции за Клипърс. Джордж добави 31 и 5 асистенции. Никола Батум и Реджи Джаксън отбелязаха по 17 точки.

Донован Мичъл бе най-добър за Юта с 30 точки и 5 борби, но не доигра срещата, заради контузия в десния глезен. Джо Ингълс приключи с 19, от които 5 тройки. Джордан Кларсън остана с 14 точки.

КЛЮЧОВИЯТ МОМЕНТ: Пол Джордж се разписа с 13 точки във втория период, включително 8 за серия от 13-2, а тимът от Ел Ей овладя контрола над двубоя след 57:41 и до края не го изпусна.

КАКВО ПРЕДСТОИ: Следващият мач между Клипърс и Юта ще бъде на 15 юни. 

СТАТИСТИКА ОТ КЛИПЪРС – ЮТА

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани