25 C
София
вторник, април 16, 2024
НачалоНБАКлипърс запазват Пол Джордж с $226 млн. (видео)

Клипърс запазват Пол Джордж с $226 млн. (видео)

Готов съм да отговоря на всички хейтъри през новия сезон, заканва се крилото

Пол Джордж изглежда не смята да се разделя скоро с Лос Анджелис Клипърс. Според медиите отвъд океана, 30-годишният баскетболист е удължил договора си с клуба с още пет години, за което ще получи $190 млн.

Според информацията, за 2020/2021 Пол Джордж има гарантирани още $35.4 млн. Продължаването на споразумението му преди 11-тата му година в лигата му дава възможност да получи максимална сделка от “ножиците”.

„готов съм дам отговор на всички ХЕЙТЪРИ ПРЕЗ НОВИЯ СЕЗОН. пОДГОТВЯМ СЕ ДА СЕ ВЪРНА НА НАЙ-ДОБРОТО СИ НИВО. пО ВРЕМЕ НА ТРЕНИРОВКИТЕ СЛУШАМ ЕДИНСТВЕНО РЕЧИТЕ НА КОБИ“, признава Пол Джордж.

203-сантиметровото крило се присъедини към тима от Ел Ей през 2019 г. след седем сезона в Индиана и два в Оклахома. През миналия сезон той записва средно по 21.5 точки, 5.7 борби и 3.9 асистенции в общо 48 мача на Клипърс в НБА.

Пол Джордж има на сметката си още 6 участия в Мача на звездите отвъд океана и 2 избора в Идеалния отбор на защитниците. Най-прогресиращ играч в лигата през 2013 г. Лидер по откраднати топки през 2019 г.

Вижте го сами:

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани