12.7 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоНБАКлипърс заличиха пасив от 25 точки и биха Денвър (видео)

Клипърс заличиха пасив от 25 точки и биха Денвър (видео)

Четвърти успех за "ножиците" в 10-те им мача без Пол Джордж

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Лос Анджелис Клипърс преодоляха пасив от 25 точки, за да триумфират за четвърти път в 10 мача в НБА без Пол Джордж. Макар че вкараха едва 28 точки за едно полувреме (б.а. – най-малко за такъв период в лигата през сезона), „ножиците“ обърнаха Денвър след 87:85 у дома.

НАЙ-ДОБРИ: Амир Кофи се отчете с 18 точки, 5 борби и 7 асистенции за Клипърс. Реджи Джаксън и Терънс Ман добавиха по 13. Маркъс Морис се разписа с 12 точки.

Арън Гордън бе най-добър за Денвър и оформи дабъл-дабъл – 30 точки и 12 борби. Никола Йокич също стигна до двойните показатели – 21 и 13 борби. Джеф Грийн остана с 12 точки.

КЛЮЧЪТ: В средата на третия период Клипърс изоставаха с 34:59, но в следващите 10 минути Денвър вкара само 7 точки, което позволи на съперника да се завърне. 4.12 мин. преди края Реджи Джаксън изправи феновете на крака, забивайки през Никола Йокич. В последните минути на срещата успеха на домакините подпечатаха Амир Кофи и Никола Батум. 

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 13 януари Клипърс ще излязат срещу Ню Орлиънс, а Денвър ще приеме Портланд.

СТАТИСТИКА ОТ КЛИПЪРС – ДЕНВЪР

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани