13.8 C
София
събота, април 20, 2024
НачалоНБАКливланд преодоля съпротивата на Лейкърс (видео)

Кливланд преодоля съпротивата на Лейкърс (видео)

8 поред за "кавалерите" в НБА

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Кливланд постави на сметката си в НБА осма поредна победа. „Кавалерите“ се справиха с Лос Анджелис Лейкърс със 114:100 като гости, за да удължат най-дългата си успешна серия в лигата след 13-те от края на 2017 г., по време на последния сезон на Леброн Джеймс в отбора.

НАЙ-ДОБРИ: Донован Мичъл реализира 33 точки и 5 борби за Кливланд, като бе 12/13 от линията за изпълнение на наказателни удари. Дариъс Гарланд добави 24 и 7 асистенции. Джарет Алън се отчете с 16 точки и 11 борби.

Леброн Джеймс бе най-резултатен за Лос Анджелис Лейкърс с 27 точки и 7 борби. Антъни Дейвис и Ръсел Уестбрук се разписаха с по 19, като първият грабна и 12 борби, докато вторият направи и 11 асистенции. Трой Браун Джуниър остана с 12 точки и 6 борби.

КЛЮЧЪТ: Кавалиърс изоставаха с 12 точки през първото полувреме, но успяха да се стегнат след бавното начало и да направят пълен обрат. След паузата Лейкърс не можаха да намерят начин да спрат дуото Донован Мичъл и Дариъс Гарланд, чиито усилия бяха достатъчни на гостите.

Гостите спечелиха битката под двата ринга – 48 срещу 43 борби за Лейкърс, а освен това, бяха 88.9% от фаул линията – 32/36 срещу 12/21 (57.1%) за „езерняците“.

КАКВО ПРЕДСТОИ: След по-малко от 24 часа Кливланд ще се изправи срещу Клипърс, докато Лейкърс ще имат сблъсък с Юта.

СТАТИСТИКА ОТ ЛЕЙКЪРС – КЛИВЛАНД

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани