10 C
София
вторник, април 23, 2024
НачалоНБАКлей Томпсън ще се включи в тренировъчния лагер на Голдън Стейт

Клей Томпсън ще се включи в тренировъчния лагер на Голдън Стейт

Гардът ще участва в определени занимания на своя тим под наблюдението на треньорите си

Една от звездите в НБА Клей Томпсън ще участва в тренировъчния лагер на своя Голдън Стейт. Според медиите отвъд океана, 31-годишният баскетболист е постигнал голям напредък във възстановяването си след поредицата от контузии, през които премина в последните две години.

В следващите седмици 3-кратният шампион в НБА с Уориърс ще се включва в определени занимания на тима си, като ще бъде наблюдаван от треньорите си. Окончателната дата за завръщането на Клей Томпсън към пълни натоварвания ще бъде определена на по-късен етап.

Преди месец от лагера на Голдън Стейт обявиха, че Клей Томпсън ще се завърне в игра навръх Коледа. Тогава Уориърс ще играят срещу Финикс.

198-сантиметровият гард за последно носи екипа на своя тим през 2019 г., като тогава той скъса връзка на коляното. През ноември 2020 г. Клей Томпсън претърпя операция след разкъсано ахилесово сухожилие.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани