11.8 C
София
вторник, април 23, 2024
НачалоНБАКлей Томпсън се завърна след повече от две години извън терените в...

Клей Томпсън се завърна след повече от две години извън терените в НБА (видео)

Бях толкова развълнуван, че виждах коша, сподели 3-кратният шампион в лигата с Голдън Стейт

КАКВО СЕ СЛУЧИ: След 941 дни извън терените в НБА Клей Томпсън се завърна в игра с екипа на Голдън Стейт. Това се случи при успеха на Уориърс над Кливланд с 96:82 у дома, който бе под №30 за тима на Стив Кър в лигата през сезона.

И ОЩЕ: 3-кратният шампион в НБА започна сред титулярите за Уориърс и остана на паркета 20 минути. В тях Клей Томпсън отбеляза 17 точки плюс 3 борби, 1 асистенция и чадър, като бе 7/18 при стрелбата си от игра.

Бях толкова развълнуван, че виждах коша. Помислих си, че това ще бъде една от онези нощи, след които може би ще съм в безсъзнание. Не стрелях толкова добре, колкото исках, но съм много щастлив, че мога да видя името си в статистиката. Беше дълъг път. Няма да кажa, че е като да станеш шампион, но се доближава„, сподели 31-годишният баскетболист, който се въстановяваше повече от две години след две сериозни травми.

НАЙ-ДОБРИ: Стеф Къри отбеляза 28 точки за Голдън Стейт, допълнени от 5 борби и 5 асистенции. Джордан Пул се включи от пейката с 14. Андрю Уигинс остана с 10 точки.

Ламар Стивънс бе най-резултатен за Кливланд със 17 точки. Рейджон Рондо остана с 15.

 

КАКВО ПРЕДСТОИ: Утре сутрин Кливланд ще излезе срещу Сакраменто, а 24 часа по-късно Голдън Стейт ще играе срещу Мемфис.

СТАТИСТИКА ОТ ГОЛДЪН СТЕЙТ – КЛИВЛАНД

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани