11.6 C
София
четвъртък, март 28, 2024
НачалоНБАКлей Томпсън сбъдна мечтата на дългогодишен фен на Голдън Стейт

Клей Томпсън сбъдна мечтата на дългогодишен фен на Голдън Стейт

Трикратният шампион в НБА разговарял с Дебора Райт, която е диагностицирана с рак

Една от звездите в НБА Клей Томпсън сбъдна мечтата на още един фен на Голдън Стейт. Трикратният шампион в лигата с Уориърс e провел видео разговор с Дебора Райт, която е диагностицирана с рак на гърдата и според лекарите, има само шест месеца живот.

За да се случи това, Рандъл Райт публикувал трогателно съобщение в социалната мрежа Фейсбук, в което споделил, че иска да достави малко радост на съпругата си. Постът достигнал до журналистa от KTVU Франк Съмървил, който пък предал молбата на Отдела за връзки с обществеността в Голдън Стейт. Оттам се свързали с Клей Томпсън.

Участникът в 5 издания на Мача на звездите отвъд океана разговарял с Дебора Райт в понеделник сутринта, в рамките на 25 минути. Сред обсъдените от тях теми били нейното семейство, домашните им любимци и любовта им към Голдън Стейт.

Той ме накара да се почувствам все едно сме приятели от години. Това бе един много приятен и мил момент”, споделя 62-годишната дама.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани