9.2 C
София
събота, април 20, 2024
НачалоБългарияКирил Болшаков: Не можем да играем с толкова малко играчи

Кирил Болшаков: Не можем да играем с толкова малко играчи

Няма за какво да се сърдя на моите момчета, каза още наставникът на Черно море Тича

„Очакванията за този мач не бяха добри и това е разбираемо, защото Мартин Коцев не беше съвсем готов. Но той се прояви много добре и на мен това ми хареса. Очакваме оздравяването на Венелин Христов, защото не можем да играем с толкова малко играчи и не можем да се противопоставим„, коментира наставникът на Черно море Тича Кирил Болшаков след загубата от Левски със 74:95 в мач от 7 кръг в НБЛ.

Левски си тръгва с победата от Варна (видео)

„Левски е много добре окомплектован и подготвен отбор. Те направиха две атаки с четири подавания, които аз бих гледал с удоволствие. Това е интелект в отбора, подготовка… Техният тим игра много добре. Няма за какво да се сърдя на моите момчета, в такива ситуации няма какво да искам повече от тях„, допълва украинският специалист, чийто тим е с баланс от 3-4 и е четвърти в класирането на родния елит. 

„Лошият показател в стрелбата от зоната за три точки на отбора, всичко зависи от защитата. Предишните ни съперници не играха така активно, както Левски. Те се защитаваха много добре и това не ни позволи да се освобождаваме и да стреляме от зоната за трите точки, така че това е напълно нормално„, каза още наставникът на „моряците“. 

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани