10.2 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоНБАКемба Уокър с трипъл-дабъл на Коледа в НБА (видео)

Кемба Уокър с трипъл-дабъл на Коледа в НБА (видео)

Гардът на Никс стана седмият в историята на НБА, сторил това навръх празника

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Кемба Уокър не можеше и да си мечтае за по-добра Коледа. 31-годишният баскетболист стана седмият в НБА с трипъл-дабъл навръх празника, а неговият Ню Йорк се наложи над Атланта със 101:87 у дома. Това бе 15-ти успех за Никс в лигата през 2021/2022.

И ОЩЕ: Кемба Уокър финишира с 10 точки, 10 борби и 12 асистенции за Ню Йорк, като се превърна в първия играч с трипъл-дабъл в най-силното първенство в света на 25 декември след Дреймънд Грийн през 2017 г. 183-сантиметровият състезател се завърна в ротацията на Никс, след като без извън състава в девет поредни срещи.

НАЙ-ДОБРИ: Джулиъс Рандъл бе най-добър за Ню Йорк с 25 точки и 12 борби. Еван Фурние и Куентин Граймс вкараха по 15. Оби Топин се разписа с 13 точки.

Джон Колинс и Делън Райт бяха най-резултатни за Атланта с по 20 точки, като първият овладя и 8 борби. Скайлър Мейс остана с 11.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 28 декември Ню Йорк ще играе срещу Минесота, а ден по-рано Атланта ще домакинства на Чикаго.

СТАТИСТИКА ОТ НЮ ЙОРК – АТЛАНТА

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани