9.2 C
София
събота, април 20, 2024
НачалоНационални отбориКевин Дюрант се забавлява с финалите в НБА по време на лагера...

Кевин Дюрант се забавлява с финалите в НБА по време на лагера на САЩ

Нямам нужда някой да ме мотивира да играя за моята страна, категоричен е двукратният златен олимпийски медалист със САЩ

Кевин Дюрант следва отговорно здравните протоколи, наложени от американския национален отбор. 208-сантиметровото крило признава, че по време на лагера на САЩ прекарва по-голямата част от времето си в стаята. Единственото му забавление са финалите в НБА.

Гледам малко финалите в НБА. Тук съм само, за да играя баскетбол, да бъда в безопасност и да напредвам. Това, което някои казват за нашите резултати, не ме притеснява. Всичко зависи от конкретната ситуация„, споделя Кевин Дюрант. 

Хората лесно правят изводи след две поражения, без да забелязват важни подробности. Нека просто преминем през състава на всеки отбор – има таланти от НБА и играчи, които са свикнали да бъдат първи опции в международен план. Все още се адаптираме като отбор, не се оправдавам. Не очаквахме да загубим два мача, но такива неща се случват„, допълва националът на САЩ.

Отборът ни все още търси лицето си. Имаме много добри играчи и това дава много възможности в защита и в нападение, но все още се колебаем. Първоначално не се съмнявах, че ще играя за националния отбор, ако съм здрав. Това е опитът, който искам да получа в живота си, така че решението е правилно. Какво иначе трябва да правя?! Нямам нужда някой да ме мотивира да играя за моята страна. Ако имах нужда, нямаше да съм тук„, казва още носителят на два златни олимпийски медала от Лондон 2012 и Рио 2016. 

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани