18.8 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоНБАКевин Дюрант изтласка Бруклин до 7-мото място на Изток (видео)

Кевин Дюрант изтласка Бруклин до 7-мото място на Изток (видео)

Крилото навъртя 36 точки срещу Кливланд

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Бруклин измести Кливланд от седмото място в Западната конференция на НБА. „Мрежите“ победиха своя съперник у дома със 118:107, като двата отбора имат по 43 успеха и 28 поражения. Нетс обаче имат предимство в директните двубои в лигата.

НАЙ-ДОБРИ: Кевин Дюрант навъртя на сметката на Бруклин 36 точки, 5 борби и 5 асистенции. Брус Браун и Кайри Ървинг добавиха по 18, като първият овладя и 10 борби. Андре Дръмънд също стигна до дабъл-дабъл – 15 точки и 12 борби.

Дариъс Гарланд бе най-добър за Кливланд с 31 точки. Лаури Марканен и Еван Моубли останаха с по 17, като вторият грабна и 7 борби.

И ОЩЕ: Отборът на Стив Неш ще запази седмата си позиция в класирането, ако спечели срещу Индиана в последния си мач от редовния сезон в неделя. В турнира, който определя последните участници в плейофите, 7-мият ще бъде домакин на 8-мия, според резултатите от редовния сезон. Победителят ще се класира за елиминациите, а загубилият ще спори с този, победил в дуела на 9-тия и 10-тия.

СТАТИСТИКА ОТ БРУКЛИН – КЛИВЛАНД

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани