12.8 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоНБАКевин Дюрант в Топ 25 на реализаторите в НБА (видео)

Кевин Дюрант в Топ 25 на реализаторите в НБА (видео)

Крилото сред най-добрите при победата на Бруклин над Бостън

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Кевин Дюрант е израснал в района на Вашингтон, гледайки изявите на Алън Айверсън с екипа на Джорджтаун в NCAA. Крилото на Бруклин измести идола си от 25-тото място във вечната ранглиста на реализаторите в НБА, като допринесе за успеха на своя тим над Бостън със 123:104.

НАЙ-ДОБРИ: Пати Милс даде тон на Бруклин с 23 точки. Кевин Дюрант добави 21 и 8 асистенции. Джеймс Хардън бе близо до трипъл-дабъл – 20 точки, 7 борби и 11 асистенции.

Маркъс Смарт бе най-резултатен за Бостън с 20 точки и 8 асистенции. Джейсън Тейтъм се отчете с 15 и 8 борби. Джейлън Браун остана с 13 точки и 5 борби.

КЛЮЧЪТ: Нетс взеха нещата в свои ръце още в началото и излязоха напред с 11 точки в средата на първата част, като достигнаха до +16 през втория период и фиксираха 62:49 в своя полза на голямата почивка. „Мрежите“ реализираха 18 от първите 21 точки в третата четвърт, за дръпнат с 97:68 и оттам връщане нямаше.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 27 ноември Бруклин ще приеме Финикс, а ден по-рано Бостън ще гостува на Сан Антонио. 

СТАТИСТИКА ОТ БОСТЪН – БРУКЛИН

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани