13.5 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоНБАКауай Ленърд не завърши мача с Денвър (видео)

Кауай Ленърд не завърши мача с Денвър (видео)

Удар в лицето от съотборник, кръв и осем шева за крилото на Клипърс

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Лос Анджелис Клипърс постигнаха втора поредна победа в НБА, но останаха без една от основните си фигури Кауай Ленърд. “Ножиците” се справиха с Денвър със 121:108 като гости.

И ОЩЕ: Кауай Ленърд не завърши двубоя, след като в средата на последната четвърт напусна паркета. Крилото получи тежък удар в лицето от колегата си Серж Ибака, а малко след това устната му бе разкъсана. След срещата стана ясно, че лекарският щаб на Клипърс е овладял ситуацията с общо осем шева.

НАЙ-ДОБРИ: Самият Кауай Ленърд отбеляза 21 точки за Клипърс преди случката с Ибака. От неговите съотборници Пол Джордж бе най-резултатен с 23 и 9 асистенции.

Никола Йокич бе най-добър за Денвър с 24 точки, 9 борби и 10 асистенции. Джамал Мъри остана с 23 и 5 борби.

СТАТИСТИКАТА НЕ ЛЪЖЕ: Нъгетс изоставаха със 74:98, но през последната четвърт направиха серия от 11-0, за да намалят до 95:106. Въпреки отсъствието на Ленърд, до финалната сирена Денвър така и не успя да сведе пасива си под 10 точки.

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 27 декември Клипърс ще приемат Далас, а ден по-късно Денвър ще играе срещу Хюстън.

СТАТИСТИКА ОТ КЛИПЪРС – ДЕНВЪР

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани