11.4 C
София
вторник, април 23, 2024
НачалоЕвропаКанонада от тройки за триумф на ЦСКА Москва в Мадрид (видео)

Канонада от тройки за триумф на ЦСКА Москва в Мадрид (видео)

Победа №19 за руския гранд в Евролигата

КАКВО СЕ СЛУЧИ: ЦСКА Москва спечели дуела на два от най-добрите отбори в континенталната история на европейския баскетбол. Момчетата на Димитрис Итудис повалиха Реал Мадрид с 96:89 като гости след 16 тройки в мач от 30 кръг в Евролигата. Руснаците са четвърти с баланс от 19-10, докато мадридчани са седми със 17 победи и 13 загуби.

НАЙ-ДОБРИ: Уил Клайбърн се отчете с 23 точки за ЦСКА Москва. Майк Джеймс добави 22. Йоханес Войтман бе близо до дабъл-дабъл – 18 точки и 9 борби.

Трей Томпкинс бе най-добър за Реал Мадрид с 20 точки. Джейси Керъл вкара 17. Габриел Дек и Еди Таварес останаха с по 12 точки, като вторият овладя и 13 борби.

СТАТИСТИКАТА НЕ ЛЪЖЕ: Двубоят вървеше кош за кош преди Уил Клайбърн да вземе нещата в свои ръце през втория период. Американецът навъртя 16 точки през първото полувреме, за да изведе ЦСКА Москва до аванс от 14 точки за 55:41.

СТАТИСТИКА ОТ РЕАЛ МАДРИД – ЦСКА МОСКВА

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани