21.4 C
София
четвъртък, март 28, 2024
НачалоНБАКайри Ървинг отново в игра, Бруклин повали Мемфис (видео)

Кайри Ървинг отново в игра, Бруклин повали Мемфис (видео)

"Мрежите" навъртяха 16 тройки

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Кайри Ървинг се завърна в игра, а Бруклин достигна до осма победа в НБА. „Мрежите“ се справиха с Мемфис със 127:115 у дома, за да спечелят за втори пореден път в най-силното първенство в света.

И ОЩЕ: Кайри Ървинг се появи на паркета за първи път от началото на ноември. Гардът облече отново екипа на Нетс, след като пропусна осем мача в лигата, заради наказание, наложено му след пост в социалните мрежи към връзка с филм, демонстриращ омраза към евреите. В тази среща шампионът в НБА с Кливланд от 2016 г. се отчете с 14 точки, 5 борби, 1 открадната топка и чадър за 26 минути в игра.

„Всичко е страхотно, чувствам се страхотно. Липсваха ми моите съотборници, треньорския щаб„, заяви Кайри Ървинг СЛЕД СРЕЩАТА.

НАЙ-ДОБРИ: Кевин Дюрант завърши с 26 точки, 7 борби и 7 асистенции за Бруклин. Бен Симънс добави 22, 8 борби и 5 асистенции. Юта Уатанабе се включи от пейката с 16 точки, като бе автор на 4 от общо 16-те тройки за своя тим.

Мемфис бе без Джа Морант, Дезмънд Бейн и Джерън Джаксън Джуниър. В тяхно отсъствие Дилън Брукс бе най-резултатен за Мемфис с 31 точки и 5 борби. Джон Кончар вкара 16 плюс 9 борби и 7 асистенции. Стивън Адамс оформи дабъл-дабъл – 15 точки и 10 борби.

КЛЮЧЪТ: Дилън Брукс даде тон на Гризлис, след като регистрира 17 точки през първото полувреме, а неговият тим поведе с 62:57 на голямата почивка. След паузата Кевин Дюрант наниза 14 точки, а Бен Симънс добави 8, с което домакините обърнаха нещата в своя полза за 96:93 и до края не изпуснаха лидерството.

СТАТИСТИКА ОТ БРУКЛИН – МЕМФИС 

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани