8.8 C
София
събота, април 20, 2024
НачалоНБАКайри Ървинг взе решение за бъдещето си

Кайри Ървинг взе решение за бъдещето си

Шампионът в НБА от 2016 г. остава в Бруклин

Кайри Ървинг ще остане в Бруклин и през следващия сезон. Гардът ще се възползва от опцията в договора си с „мрежите“ за следващия сезон на стойност $37 млн.

„Нормалните хора правят света просто да съществува, но тези, които се осмеляват да бъдат различни, ни водят в бъдещето. Взех решение да остана в Нетс. Ще се видим през есента“, заяви Кайри Ървинг.

Според информацията, Кайри Ървинг е решил да изпълни обещание към Кевин Дюрант и да остане в клуба. В последно време се заговори, че шампионът в НБА с Кливланд от 2016 г. е в лоши отношения с ръководството на Бруклин и не желае да играе повече за този тим. Самият той е отказал да коментира този въпрос.

Кайри Ървинг имаше възможност да се откаже от опцията в споразумението си с Нетс и да се превърне в свободен агент. Интерес към него имаше от страна на Лейкърс, Ню Йорк и Клипърс.

Кайри Ървинг може да удължи договора си с Бруклин до 30 юни. Ако това не се случи, то през лятото на 2023 г. той ще стане свободен агент.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани