22 C
София
вторник, април 16, 2024
НачалоЕвропаКайл Хайнс спаси кожата на Армани Милано в Атина (видео)

Кайл Хайнс спаси кожата на Армани Милано в Атина (видео)

Тимът на Еторе Месина надви Панатинайкос

КАКВО СЕ СЛУЧИ: Армани Милано се върна към победите в Евролигата. Селекцията на Еторе Месина надви Панатинайкос със 76:75 при визитата си в двубой от 28 кръг в най-силната клубна надпревара на Стария континент. Италианците са с баланс от 18-8 и са трети в класирането, докато „детелините“ са със 7 успеха и 19 поражения и са 16-ти.

НАЙ-ДОБРИ: Малкълм Дилейни приключи с 15 точки и 6 борби за Армани Милано. Кайл Хайнс добави 13 и 10 борби. Джампаоло Ричи отбеляза 10 точки.

Неманя Недович бе най-резултатен за Панатинайкос с 19 точки и 5 асистенции. С по 11 останаха Окаро Уайт и Йоргос Папаянис, като вторият грабна и 7 борби.

КЛЮЧЪТ: След като водеше с 40:36 на голямата почивка, Армани Милано направи аванса си 12 точки през последния период. Въпреки това гостите трябваше да издържат финалния щурм на съперника. 25 секунди преди сирената Неманя Недович изравни за 75:75. Кайл Хайнс обаче се превърна в герой за отбора от Ботуша, след като стана автор на успешен наказателен удар, дал разликата в резултата. 

КАКВО ПРЕДСТОИ: На 10 март Армани Милано ще гостува на Реал Мадрид, докато 7 дни по-късно Панатинайкос ще спори с Олимпиакос на Александър Везенков.

СТАТИСТИКА ОТ ПАНАТИНАЙКОС – АРМАНИ МИЛАНО

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани