18.8 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоБългарияЙордан Янков: Радвам се, че играхме добре

Йордан Янков: Радвам се, че играхме добре

Николай Титков впечатли публиката и мен като треньор с представянето си, заяви треньорът на Академик

„На ясно сме, че Ямбол тепърва излезе от карантина и не можем да сравняваме този мач. Те са на два дни тренировка с много липсващи. Радвам се, че играхме добре. Васко Бачев и Марио Боянов не успяха да играят днес. Опитваме да се нагаждаме с тези липси, трудно е, но за съжаление и този сезон и миналия рядко успяваме да сме в пълен състав. Надявам се да продължаваме по същия начин да играем и да продължаваме по този начин. Опитваме се да играем отборен баскетбол„, заяви треньорът на Академик Йордан Янков след успеха над Ямбол със 106:80.

„Николай Титков впечатли публиката и мен като треньор с представянето си. Той има добри качества на вкарвач, но малко или много се губи покрай останалите играчи. Мисля, че той има качества да стане един добър плеймейкър да подава и да вкарва. Радвам се, че записахме трета поредна победа в НБЛ, защото в Балканската лига вървяхме много добре, но в нашето първенство изоставахме. Сега имаме повече време за подготовка и тази игра, която представяме на мен ми допада. Мисля, че ще покажем едно добро лице срещу Рилски спортист. Благодаря на публиката за подкрепата“, добави наставникът на пловдивчани, които вече са трети в НБЛ.

Академик Пловдив се изкачи до третото място в НБЛ (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани