24.8 C
София
вторник, април 16, 2024
НачалоБългарияЙордан Янков: Осъзнавам, че сме неприятен отбор

Йордан Янков: Осъзнавам, че сме неприятен отбор

Извинявам се на децата в залата, добави наставникът на Академик Пловдив

Извинявам се на децата в залата, които помолих да излязат по време на мача. Всички искаме да има фенове в залите, аз също съм разочарован. В Пловдив също имаме школа и не я допускаме в залата, за да пазим дисциплината. Просто не е разрешено, в Пловдив също няма да има публика“, призна пред Max Sport наставникът на Академик Пловдив Йордан Янков по повод прекъсването в третия период на полуфинала срещу Рилски, в което дикторът в залата в Самоков призова присъстващите по балконите да напуснат спортното съоръжение, а сред тях имаше и деца.

Не мога да кажа, че преломният момент е бил техническото нарушение. Сблъскаме се с българската действителност. Ще се извиня, ако не съм прав, след като изгледам мача. Осъзнавам, че сме неприятен отбор, нормално е всеки да изпитва затруднения срещу нас. Направихме грешки, нямаме и опита. Едно е да играеш с един фаул, докато съвсем друго е с три лични нарушения. Първата четвърт във втория мач нямаше нищо общо с първата част в първата среща. Представихме се на високо ниво, но за съжаление мачът протече по този начин. Не мога да обвиня Йере Вучица, той ще дава тепърва на отбора. Страхотно израстване в целия тим, приятно изненадан съм, че играем добър баскетбол в плейофите„, добави треньорът на пловдивския тим.

Рилски спортист обърна Академик за 2-0 в полуфиналите в НБЛ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани