7.9 C
София
вторник, март 19, 2024
НачалоБългарияЙордан Янков: Много съм доволен от постигнатото от нашия отбор

Йордан Янков: Много съм доволен от постигнатото от нашия отбор

Цял сезон чакахме тези срещи, в които направихме под 15 грешки, заяви треньорът на Академик

Много съм доволен от постигнатото от нашия отбор. Това е една страхотна реклама за организацията, която създадохме от началото на сезона. В нея всеки от хората, които работят за клуба дават всичко от себе си – от президент и спонсори до треньори и играчи. Във втори пореден мач лимитирахме Черноморец под 80 точки, при положение, че правеше по 88 средно на двубой. Това потвърди думите ми, че когато имаме време да се подготвим и повече възможности да тренираме, както повече време да почиваме и да съставим план за срещата, нещата се получават“, заяви треньорът на Академик Пловдив Йордан Янков след успеха над бургазлии с 91:77.
Цял сезон чакахме тези срещи, в които направихме под 15 грешки. В Балканската лига се надяваме поне на финал, ще оставим сърцата си на терена. Победили сме Берое пет пъти през сезона, но това не означава нищо. В полуфинала в НБЛ ще дадем 100% и ще покажем на хората тази игра, която показахме в четвъртфиналната серия“, каза още наставникът на пловдичани след 2-0 в първия етап.
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани