22 C
София
вторник, април 16, 2024
НачалоЕвропаЙордан Янков: Класата на съперника си каза думата

Йордан Янков: Класата на съперника си каза думата

Но аз съм горд с играчите си, добави треньорът на Академик Пловдив

Искам да благодаря на всички хора, които отделиха от своето време да напълнят залата, която беше опустяла в последната година и половина. Надявам се да продължат да ни подкрепят. Имахме игрови план за мача, опитахме абсолютно всичко. Както се видя, при по-малко от 5 минути до края имахме стрелба от тройката, която можеше да съкрати пасива ни само до точка. Не се получи, но съм горд с играчите. Тези, които играха малко повече, дадоха абсолютно всичко от себе си. Говоря за енергия и желание, което е най-важното за един треньор„, заяви пред камерата на bTV наставникът на Академик Йордан Янков след загубата от Ирони Нахария с 61:76 в мач от Delasport Балканска лига.

Класата на съперника си каза думата, имат опитни баскетболисти. Не се оправдавам с това, но ние можем само да си взимаме поуки и да си направим анализи след този мач. Николай Титков не игра в последните две срещи, заради лека травма, трябва му време. От Неманя Бешович може да се очаква малко повече. Когато играеш срещу един бърз отбор, трябват малко по-бързи реакции, за да отговорим подобаващо на неговото темпо“, каза още треньорът на пловдивчани, които допуснаха трето поражение в турнира.

Академик oтстъпи на израелци в Балканската лига (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани