18.8 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоБългарияЙордан Янков: Играхме като отбор, радвам се, че публиката ни видя

Йордан Янков: Играхме като отбор, радвам се, че публиката ни видя

Успяхме да се съберем след тези 5 поредни загуби, които за пръв път ни се случват през сезона, коментира наставникът на Академик Пловдив

Много се радвам, че за първи и за последен път публиката ни видя на живо и беше при спечелен мач. Много съм доволен от момчетата, играхме като отбор. Успяхме да се съберем след тези 5 поредни загуби, които за пръв път ни се случват през сезона. Доволен съм от играта ни“, коментира след успеха на своя Академик над Балкан със 72:59 треньорът Йордан Янков.

Имаше напрежение, имаме 24 грешки, но всеки един бе мотивиран, имаше голяма енергия и от пейката. Ще бъде изключително трудно да обърнем серията, но няма невъзможни неща. Присъствието на феновете на Балкан със сигурност ще повлияе. Не смятам, че имаме психологическо предимство, просто трябва отново да играем по този начин. Мисля, че имаме предимство над Балкан във физически аспект“, е мнението на треньора на пловдивчани, които ще гостуват в Ботевград на 23 май.

Академик Пловдив срази Балкан за 1-1 в серията за бронза (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани