12.6 C
София
четвъртък, април 18, 2024
НачалоБългарияЙордан Янков: Дадохме всичко от себе си

Йордан Янков: Дадохме всичко от себе си

До самия край се борихме, коментира наставникът на Академик

Всички в отбора вярвахме, че наистина можеше да се получи нещо. До самия край се борихме. В нападение тактиката, която бяхме избрали беше доста подходяща. До голяма степен си казаха думата опитът и класата на играчите на Рилски спортист. Дадохме всичко от себе си. Опитах се този път да играя с малко по-дълъг състав и да пусна Кръстомир Михов още преди полувремето и да завъртя Николай Титков, който след травмата е на добро ниво и завърши с 16 точки. Рилски спортист е добър, класен отбор и когато ги оставиш, те вкарват. Няма за какво да съжаляваме„, коментира треньорът на Академик Пловдив Йордан Янков след загубата от вицешампионите с 81:88.

Показахме на публиката зрелищен мач и е въпрос на време да подобряваме недостатъците, които имаме като отбор. Календарът ни е като НБА и Евролигата, но пък имаме на разположение играчи, които тепърва стъпват в мъжкия баскетбол и това е опит за тях. Ще мислем тактически варианти, ще е трудно, но не се оплакваме“, добави наставникът на пловдивчани, които допуснаха четвърто поражение в лигата.

Рилски спортист с 8 поред в НБЛ (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани