10.9 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоБългарияЙордан Янков: Второто полувреме се събрахме и го изиграхме страхотно

Йордан Янков: Второто полувреме се събрахме и го изиграхме страхотно

Много важен мач, радвам се, че го взехме, добави треньорът на Академик Пловдив

„Много важен мач, радвам се, че го взехме. Второто полувреме се събрахме и го изиграхме страхотно. Да вкараш 102 точки с 8 точки на бърза атака и 5 фаула си е наистина геройство. Това означава, че сме играли страхотно в атака. До почивката допуснахме доста грешки, само в първата четвърт имахме 8 грешки, което е недопустимо. Предстои и много трудна програма, трябва да издържим физически и психически. Опитваме се да въртим играчите и всеки да играе горе-долу по равно, за да издържим“, заяви завърналият се на пейката на Академик Пловдив Йордан Янков след успеха над Ямбол със 102:77.

Академик мина кота 100 срещу Ямбол (видео)

Ето и какво каза за срещата срещу ямболии Йере Вучица:

„След почивката ги натиснахме. Като че ли тогава на противника му липсваше енергия, а ние се възползвахме от това и така направихме разликата. Не бяхме уморени от мача в Израел в Балканската лига, а по-скоро от пътуването. Април месец ще бъде труден за нас, но се надявам да се представим добре и на двата фронта. Нямаме приоритети между Балканската лига и НБЛ, всеки мач е еднакво важен.“

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани