Йордан Янков: Всички момчета успяха да покажат характер

Тази победа може значително да повлияе на нашия сезон, заяви треньорът на Академик

285

„Първо, искам да благодаря на моя отбор. Пред невероятната публика на Ямбол, в залата, в която Ямбол взе скалпа на Рилски спортист и предвид голямото напрежение, под което се намира нашият отбор от началото на сезона, целият тим, всички момчета успяха да покажат характер. Наистина, ние се намираме в много лоша дупка и тази победа може значително да повлияе на нашия сезон„, заяви треньорът на Академик Йордан Янков след успеха в Ямбол с 90:85 в мач от НБЛ.

„Разбира се, още не сме в плейофите, имаме да изиграем още срещи, но се надявам тази победа да ни даде самочувствието, от което толкова много се нуждаем, за да продължим до края на сезона да показваме този характер и да започнем да вярваме в себе си. Да вярваме в нещата, които тренираме и в качествата, които притежаваме„, допълни наставникът на пловдивчани, които прекратиха серия от седем поредни загуби в родния елит.

ЧРЕЗGoogle
ИЗТОЧНИКНБЛ
Предишна статияПуснаха в продажба билетите за Купата на България
Следваща статияАлександър Алексиев: Най-важното е да намерим сили и да продължим да се борим
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."