5.3 C
София
четвъртък, април 18, 2024
НачалоБългарияЙордан Янков: Всеки един ден плюс пауза за нас е богатство

Йордан Янков: Всеки един ден плюс пауза за нас е богатство

Много се радвам за тази победа, заяви треньорът на Академик Пловдив

Много се радвам за тази победа. Всичките момчета от отбора и треньорския щаб ги обичам. Показахме страхотен характер срещу голям тим. Публиката беше невероятна и те заслужаваха да видят такава победа. Тони Гуджино и Васко Бачев показаха страхотен характер и поведоха отбора. След четвъртия фаул на Ники Николов реших да го оставя и той вкара два много важни коша и взе борби“, заяви треньорът на Академик Йордан Янков след успеха над Левски 92:87.

Всеки един ден плюс пауза за нас е богатство. Младите момчета имат нужда от тренировки и усъвършенстване. Сега ще дам три дни почивка на отбора и след това подновяваме с по-тежки тренировки. Надявам се да се подготвим добре и да сме в оптимална форма в началото на март. Надявам се да се подсилим, защото имаме нужда. Тези мачове по над 30 минути идват в повече. Ако сме така, няма да можем да издържим“, каза още наставникът на пловдивчани, които стигнаха до осми успех в НБЛ през сезона.

Академик Пловдив превъзмогна проблемите и победи Левски

ПрезGoogle
ИзточникНБЛ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани