22.8 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоБългарияЙордан Янков: Взехме изключително важен мач

Йордан Янков: Взехме изключително важен мач

Имам забележки към по-младите, добави треньорът на Академик

Радвам се, че взехме този изключително важен мач. За съжаление обаче трябваше Васил Бачев да играе 36 минути, а Обрад Томич – 32 минути в отсъствието на Джахий Карсън и Йере Вучица. Трябваше да се подсигурим. Знаем си проблемите. Правим грешки, но в този сгъстен цикъл нямаме време за тренировки. Имам забележки към по-младите относно действията им в защита. Там трябва да се раздават повече„, заяви треньорът на Академик Йордан Янков след успеха на тима си над Спартак с 94:76.
В атака е ясно, може да вкараш, може и да не вкараш. Планът ни беше да сваляме топката на нисък пост. Във втората четвърт бях доволен, защото нямаме нито един опит за тройка, опитвахме да си подаваме топката. Това даде резултат и Обрад Томич е с най-много точки. Няма време за почивка за мача от Балканската лига, познаваме Апоел Холон, ще се опитаме да вземем победата„, добави наставникът на Академик.
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани