3 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоЕвропаЙордан Янков: Беше тежко, но се радвам, че успяхме

Йордан Янков: Беше тежко, но се радвам, че успяхме

Моите играчи оставиха сърцата си на терена, заяви треньорът на Академик

Академик Пловдив стартира сезона в Delasport Балканска лига с победа над Сигал Прищина с 94:85. Наставникът на финалиста в турнира от миналия сезон Йордан Янков изрази удовлетворение си от успеха на косовска земя.

Първо искам да поздравя Сигал Прищина, тъй като изиграха добър мач. Знам, че имат някои контузии и чакат други играчи, така че това беше наистина добро представяне от тяхна страна. Играха много добре, особено в началото„, заяви треньорът на Академик Йордан Янков по повод срещата.

Беше много труден мач за нас. Това е първата ни победа като отбор, така че беше важно за нашата увереност и всички да повярват в системата ни на игра. Бих искал да благодаря на всички мои играчи, които играха здраво, оставиха сърцата си на терена и вложиха много усилия„, каза още наставникът на пловдивчани.

От самото начало беше трудно и трудно се приспособихме към стила им на игра. Беше тежко, но наистина се радвам, че успяхме и през второто полувреме бяхме много по-добри„, завърши Йордан Янков.

Академик обърна косовари за успешен старт на сезона в Балканската лига

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани