8.5 C
София
четвъртък, април 25, 2024
НачалоБългарияЙордан Янков: Балкан играе на съвсем различна скорост от тази, с която...

Йордан Янков: Балкан играе на съвсем различна скорост от тази, с която ние играем

От началото на сезона се представяме на приливи и отливи, казва още треньорът на Академик

Основната причина за загубата е, че Балкан играе на съвсем различна скорост от тази, с която ние играем. Втората причина е, че от началото на сезона се представяме на приливи и отливи. И се надяваме във всеки изминал мач да подобряваме нашата игра – както се видя, направихме това срещу Спартак Плевен и срещу Левски. Сега срещу Балкан играхме слабо, същото бе и срещу Рилски спортист“, заяви треньорът на Академик Пловдив Йордан Янков след загубата в Ботевград с 59:89 в мач от НБЛ. 

„Мисля, че оттук нататък ще се развиваме само нагоре. Имаме нови играчи, имаме контузени, но останалите трябва да бъдат значително по-фокусирани. И да започваме много по-мотивирани, където и да играем, в която и да е зала“, допълва той. 

„Що се отнася до контузиите, Николай Николов можем да го очакваме да бъде готов след Нова година. Докато, за Тони Гуджино се надявам да бъде готов още за следващия мач, но лекарите още не са се произнесли окончателно„, обясни Йордан Янков.

Балкан без проблеми срещу Академик (видео)

ПрезGoogle
ИзточникНБЛ
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани