8.9 C
София
събота, април 20, 2024
НачалоНационални отбориЙордан Минчев: Ще направим всичко по силите си да победим Босна

Йордан Минчев: Ще направим всичко по силите си да победим Босна

Мачът не го загубихме в последните няколко секунди, а може би когато оставаха около 3 минути, бе мнението на крилото

Мачът не го загубихме в последните няколко секунди, а може би когато оставаха около 3 минути. Тогава се получи някаква умора в нас. Може би трябваше да има прекъсване по-рано, а не когато ни поведоха. Това е лично мое мнение. Когато бяхме свежи, играхме доста по-добре от тях, според мен. Но се натрупа една умора, която няма как да избегнем и те тогава наваксаха„, каза Йордан Минчев след загубата на България от Литва със 70:72.

Храбра България измъчи Литва и остана на крачка от още една победа в световните квалификации (видео)

Ние ги надборихме почти двойно, ако не се лъжа. Поне в нападение имаме 19 борби срещу 11 за тях. Според мен, е очевидно защо играем по този начин на терена. С по-високи или не, успяваме да се справим с най-високия играч срещу нас и това е добре от тактическа гледна точка“, добави крилото, който отбеляза 9 точки в днешната среща.

Ще направим всичко по силите си да победим Босна. Можехме да го направим и в Ботевград. Надявам се да покажем тази игра и в Босна, защото се вижда, че тя дава резултат. Едно голямо благодаря на публиката“, каза още Йордан Минчев.

ПрезGoogle
ИзточникНова спорт
Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани