1.2 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоНационални отбориЙордан Минчев: Искам да покажем израстване в следващите двубои

Йордан Минчев: Искам да покажем израстване в следващите двубои

Не успяхме да отбележим толкова тройки, колкото реално можем, добави крилото

Дадохме доста от нашите сили, може би на 70%. Може би планът ни за игра срещу Джанан Муса не проработи така, както очаквахме. Разигра се в началото и до края беше проблем. Миралем Халилович очевидно е доста по-физически здрав от нас, наложи ми се на мен да го пазя. Той вкара почти една трета от точките на Босна“, сподели пред Нова спорт един от най-добрите за България Йордан Минчев след загубата от босненците със 75:85 в световна квалификация.

Това е нашият отбор. Ние така се опитваме да играем винаги и да се борим, за да можем да получаваме повече атаки в нападение. Ние сме тим, който се бори и стреля тройки, не успяхме да отбележим толкова тройки, колкото реално можем. При 6 точки 2 минути и половина преди края имахме отворен шут и ако бяхме отбелязали, може би мачът щеше да се стече по-различен начин“, добави крилото, който вкара 12 точки в коша на съперника днес. 

Опитах се да помогна на отбора. Мисля, че дойде време да покажа какво мога и да помогна на отбора, не само чрез борба, но и с точков принос. Искам да покажем израстване в следващите двубои“, завърши Йордан Минчев. 

България се бори храбро, но не успя срещу Босна и Херцеговина (видео)

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани