Йордан Минчев: Да виждаме всички да си тръгват от залата щастливи е най-доброто нещо

Показахме, че не сме аутсайдери, сподели националът

783

„Постигнахме тази победа с много добра защита. Ограничихме ги до 27 точки до полувремето. Мисля, че никой не вярваше, дори и ние, че ще го направим. Защитата ни спечели мача„, сподели националът Йордан Минчев след победата на България над Германия с 67:62 в евроквалификациите.

„Емоцията е обикновена. Няма значение кой отбор побеждаваме, на свой терен да победиш беше невероятно. Да виждаме всички да си тръгват от залата щастливи е най-доброто нещо. Не можеш да излезеш и да играеш слаб баскетбол срещу Германия„, добави крилото.

Показахме, че не сме аутсайдери. Видяхте, че вчера и онзи ден отбори, сочени за такива, също постигнаха победи. Това са мачове на много високо ниво. Като включим и натурализираните чужденци, които са в отбори, няма нищо изненадващо. Получават се много успехи на такива тимове, които не са смятани за фаворити“, каза още баскетболистът.

Предишна статия„ЛЪВСКО“: България постави на колене световния шампион в Ботевград (видео)
Следваща статияРосен Барчовски: В България не се случва често такава атмосфера
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."