11.8 C
София
сряда, април 24, 2024
НачалоБългарияЙовица Арсич: Трябваше до отиграем някои неща по-умно

Йовица Арсич: Трябваше до отиграем някои неща по-умно

Съжалявам, че не зарадвахме феновете, те го заслужават, заяви треньорът на Балкан

Натежаха високите играчи с фаулове през второто полувреме и нямахме нормална петица на терена. Съперникът заигра малко по-бързо и по-отпуснато, вкараха и няколко тройки поред, което не се случваше през първото полувреме. С няколко лоши фаула влязохме по-бързо в бонус и защитата не беше на високо ниво вече. Имаше много неща, които трябваше да направим по-добре, а не едно. Трябваше да сме по-бързи на транзиция. Във всеки мач има лоши решения, но трябваше до отиграем някои неща по-умно. Не бяхме достатъчно агресивни в защита, когато започнаха да играят с пълни смени„, заяви пред Max Sport треньорът на Балкан Йовица Арсич след отпадането на тима си на полуфиналите в НБЛ.

Левски Лукойл сложи точка на спора в серията с Балкан

Съжалявам, че нямахме през целия сезон Станимир Маринов. След предишния мач, в който игра добре, той имаше проблем с гърба. Днес се опита да помогне, но едно е да си напълно готов, а друго е като се опитваш да помогнеш. Това са важни мачове и затова трябва да е готов на 100%, а не беше. Без него отборът не показа това лице, което трябва. С него щеше да бъде още по-добре“, смята специалистът, след като отборът му отстъпи на Левски Лукойл с 1-3 в серията.

Съжалявам, че не зарадвахме феновете. Те го заслужават и заслужават да бъдат в залата, въпреки обстановката. Можеше да се направи нещо да са с нас. Съжалявам, че не бяха в залата цяла година, но догодина това ще се промени и се надявам Балкан да е шампион„, добави наставникът на ботевградчани.

Ако серията за третото място стартираше утре, щеше да е много тежко, но сега имаме цяла седмица. Дори и да не ни харесва да играем за бронза, по-добре е да си трети, отколкото четвърти. Няма да е лесно, Академик изнесе добър сезон. Надявам се поне да направим добри два мача„, завърши Йовица Арсич.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани