8.8 C
София
събота, април 20, 2024
НачалоБългарияЙовица Арсич: Сякаш бяхме забравили да играем баскетбол

Йовица Арсич: Сякаш бяхме забравили да играем баскетбол

Те ни надскочиха и по-лесно вкарваха, заяви треньорът на Балкан

Сякаш бяхме забравили да играем баскетбол и чакахме Академик сам да се победи. Енергията ни бе променена в негативен план, нямаше старание и желание, за да победим отбор като Академик. Слабата стрелба е последствие от всичко това, както и фактът, че имаме повече грешки, отколкото асистенции. Те ни надскочиха и по-лесно вкарваха„, заяви треньорът на Балкан Йовица Арсич след загубата от Академик с 59:72 във втория мач от серията за бронза.

Първото полувреме бе равностойно, но след това започнаха да трупат предимство и с това се повиши и енергията им. Явно имаше и подценяване. А момчетата на Академик се борят. Това го показваха и досегашните им мачове, в които са се борили и при 15-20 точки пасив. Надявам се да покажем съвсем друга енергия и желание в третия мач пред феновете ни. Надявам се на тяхната подкрепа„, каза още наставникът на ботевградчани.

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани