12.4 C
София
петък, април 19, 2024
НачалоБългарияЙовица Арсич: Не е хубаво да се създава напрежение нито на феновете,...

Йовица Арсич: Не е хубаво да се създава напрежение нито на феновете, нито на ръководството

Трябва да имаме по-висока концентрация срещу Левски, добави наставникът на Балкан

Започнахме добре, поведохме със 7-1. Движихме топката и след това пак започнахме да търсим леки решения и да сме атрактивни. Вкарахме ги в добро настроение и те обърнаха резултата. Изиграхме добра защита през втората част и това реши срещата. Видя се, че те имаха много проблеми в организацията на играта. Така свършихме основната работа“, коментира пред Max Sport представянето на Балкан треньорът Йовица Арсич в третия мач от серията с Берое.

Не съжалявам, че изиграхме повече мачове на четвъртфиналите, защото имахме нужда от тях. Някои играчи не са в най-доброто си състояние. Крис Минков се намира в ритъм, защото това му е втори пореден двубой след завръщането. Тауан Ейджи не приличаше на себе си през първото полувреме, но постепенно успя да се оправи. Надявам се срещу Левски да изглежда още по-добре. Не е хубаво да се създава напрежение нито на феновете, нито на ръководството. Не е много приятно, но е по-добре, че изиграхме този трети мач“, добави наставникът на ботевградчани, които се класираха на 1/2-финалите след 2-1 победи.

Мисля, че няма да имаме проблеми от гледна точка на физическото състояние срещу Левски. Трябва да имаме по-висока концентрация. Когато играем дисциплинирано в нападение, нямаме проблеми. Когато започнем да импровизираме, това провокира грешки. Ако намалим грешките, които не са предизвикани от агресивна защита, всичко ще изглежда още по-добре“, завърши Йовица Арсич.

Балкан сложи край на сезона за Берое

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани