12.7 C
София
петък, март 29, 2024
НачалоБългарияЙовица Арсич: Момчетата знаят какво да правят

Йовица Арсич: Момчетата знаят какво да правят

Трябва да вървим крачка по крачка, за да подобряваме играта си, заяви треньорът на Балкан

По принцип, когато играем с Левски Лукойл винаги има напрежение. И двата отбора имат проблеми и с болни, и с контузени. Със сигурност, ако имахме по-дълга ротация, качеството на защитата щеше да е по-добро. Някои състезатели ме радва, че влизат във форма. Днес защитата бе на малко по-високо ниво„, заяви пред камерите на Max Sport 2 треньорът на Балкан Йовица Арсич след победата на тима си над Левски Лукойл с 68:66.

Давонтей Джордан е контузен. Знаехме, че няма да играе и колкото и важни да са ни мачовете, няма да рискуваме здравето на играчите. Чеймбърс е далече от това да е сработен с отбора. Не познава все още съотборниците си. Има повече желание, отколкото физически може да го направи. Но ни помогна много. Много добре се включи и Здравко Христов на моменти. Помогна ни и това, че Левски няма много варианти за ротацията си в момента„, добави наставникът на ботевградчани, които биха за трети път в НБЛ.

И миналата година бяхме в същото положение. Но когато биеш Левски всичко е приятно и красиво. Колкото и да ни се иска постоянно да побеждаваме, трябва да вървим крачка по крачка, за да подобряваме играта си. Това ще бъде важно в края на сезона”, смята Йовица Арсич.

Това, което направи Грозев в защита бе по-добро отколкото сме виждали в предишните мачове. Това е основното. Дали е вкарал тройка или не, не е много важно. Момчетата знаят какво да правят. Далече сме от нормалния игрови ритъм. Имахме прекъсване, нямахме мачове дълго време. Не е нормално дълго време като се играе пет на пет само на тренировка. Всички имат нужда от повече срещи“, завърши сръбският специалист.

Първа загуба за Левски Лукойл в НБЛ

Виктория Петрова
Виктория Петрова
"В момента, в който решиш, че се отказваш, си спомни, че някъде там, на трибуните гледа едно дете, което иска да бъде като теб. Не го разочаровай."

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

- Advertisment -

Популярно

Последно коментирани